Aleppo zeep zorgt voor je huid en je haar

Gerelateerd

Heb je last van een droge huid en ben je ten einde raad? Dat is goed voor te stellen. Een droge huid kan zorgen voor jeuk en schilfers maar ook voor kloven in je huid. Die kloven zijn niet alleen heel pijnlijk, maar kunnen tegelijkertijd ook nog eens enorm jeuken. Om je droge huid goed te kunnen voeden, is het belangrijk dat je kiest voor de juiste producten. In dit geval heb je maar één product nodig: Aleppo zeep. Deze zeep wordt ook wel laurierzeep genoemd. De argan- en de laurierolie in de Aleppo zeep hebben een kalmerende werking en zullen je huid zachter maken en zorgen dat de droogheid verdwijnt.

Hoe gebruik je Aleppo zeep?

Aleppo zeep is een blok zeep van 200 gram. Een flink stuk zeep dus! Je maakt de Aleppo zeep nat onder de kraan en laat het dan schuimen in je handen of in een washandje. Je kunt je hele lijf en ook je gezicht wassen met deze zeep. Je kunt met deze zelfde Aleppo zeep ook je haar wassen. Dit zorgt ervoor dat je haar goed door te kammen is na een wasbeurt en dat je haar gaat glanzen zoals nooit tevoren. Het is misschien even wennen om met een blok zeep onder de douche of in bad te stappen, maar het is echt de moeite waard.

De binnenkant heeft een andere kleur dan de buitenkant

Dit komt door het speciale maakproces van de zeep. Je kunt het je niet voorstellen, maar deze zeep wordt nog steeds met de hand gemaakt. Dit is een langdurig proces dat meer dan een half jaar (!) duurt! Het laatste onderdeel van het maakproces is het laten drogen van de zeep. Dit zorgt ervoor dat de zeep tot wel 90% van zijn gewicht verliest! Aleppo zeep is volledig biologisch, maar door het maakproces, waaronder het drogen, toch zeer lang houdbaar. Het drogen verklaart ook het kleurverschil tussen de binnen- en de buitenkant. 

Gun jezelf een fijn stuk zeep!

Wil je eens proberen wat deze zeep kan doen voor jouw moeilijke huid? Dan kun je het heel gemakkelijk online bestellen. Wanneer je direct meerdere stukken zeep bestelt, wordt de prijs per stuk, die toch al niet hoog is, nog lager. Je kunt natuurlijk in eerste instantie gewoon één stuk proberen en dan snel weer bestellen als je merkt hoe goed deze zeep is voor jouw huid en voor de huid van je kinderen. Je merkt het verschil al snel!

Meer binnen dit onderwerp

Populair