Investeren in cryptovaluta: welke crypto valuta?

Gerelateerd

 

Wanneer je begint met beleggen in crypto, is het heel belangrijk om te weten in welke cryptovaluta je moet investeren. Iedere cryptovaluta is anders en er is dan ook een ander moment waarop je moet investeren in een bepaalde valuta. Je speelt namelijk mee op een markt die de afgelopen jaren een waarde van meer dan een miljard heeft. Iedere dag schommelen de koersen enorm en kan het zomaar zijn dat een valuta 10% meer waard is geworden. Voor beleggers kan dit heel interessant zijn, maar ze ook heel nerveus maken. Het is daarom van een groot belang dat jij erachter komt in welke valuta je nu precies moet investeren en waarom. In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Bitcoin

Als we het hebben over cryptocurrencies, denk je vast en zeker direct aan Bitcoin. De bitcoin is de afgelopen jaren heel erg bekend onder de investeerders. Zo hebben veel mensen er een fortuin mee verdiend en zijn er ook veel mensen die er geld mee hebben verloren. Investeren in de Bitcoin kan in 2022 ook heel interessant zijn, want er is gewoon nog een stijging. Als je wilt beleggen in de Bitcoin is het wel belangrijk om een broker te kiezen die handelt in Bitcoins. Je weet op deze manier zeker dat je bij deze broker ook echt de Bitcoin kan kopen. Hierbij is het belangrijk dat je goed kijkt naar de koers van de Bitcoin, zodat je het juiste koopmoment kunt bepalen. Je koopt de Bitcoin natuurlijk niet als deze super veel waard is, maar juist als deze een lage waarde heeft. Je kunt op deze manier het meeste rendement maken en dat is waarschijnlijk jouw doel.

Polygon

Er zijn natuurlijk een hoop verschillende valuta’s waar je in kunt investeren. Iedere crypto valuta doet het anders, maar sommige cryptovaluta is anno 2022 erg interessant. Zo ook de Polygon valuta. Het is een protocol en raamwerk dat op verschillende manieren gebruikt wordt om blockchains te maken en schalen. De Polygon koers ligt op het moment laag en de verwachting is ook dat deze snel gaat stijgen. Het is dus het ideale instapmoment om te investeren in de Polygon crypto valuta. Kijk voor jezelf naar de koers en bepaal wat het beste moment is om in te stappen. Doe dit wel op het moment dat de waarde laag is, zodat je veel rendement eruit kunt halen.

Meer binnen dit onderwerp

Populair