Je kunt magneetband kopen en je schuur eens echt goed opruimen!

Gerelateerd

Ben je een fanatieke klusser? Dan weet jij waarschijnlijk blind al je gereedschappen te vinden. Ook als ze op een grote stapel op je werkbank liggen. Maar zo'n stapel gereedschappen is onoverzichtelijk en als je even snel iets nodig hebt, moet je de hele stapel verplaatsen om uiteindelijk onderop het gereedschap te vinden dat je echt nodig hebt. Dat moet toch anders kunnen? En dat kan zeker! Je kunt magneetband kopen en dat op de muur van je schuur bevestigen. Dit magneetband is zó sterk dat je er gemakkelijk je gereedschappen aan op kunt hangen. Magneetband kopen is het ideale hulpmiddel om je schuur eens goed te kunnen organiseren.

Geen gedoe met spijkertjes, gewoon magneetband kopen

In veel schuren vind je houten borden met daarin kleine spijkertjes geslagen om daar de gereedschappen op te kunnen plaatsen. Maar is dat écht handig? Welnee. Oké, je hebt overzicht, maar je komt direct in de problemen als je eens een andere maat gereedschap aanschaft. Door magneetband kopen en deze als organizer te gebruiken zorg je voor meer overzicht. Je kunt magneetband kopen en dat direct gebruiken. Plak het op de muur of op een houten plaat en je zult nooit meer hoeven zoeken naar gereedschap. Ook als je overstapt op een ander merk of een andere maat gereedschap.

Magneetvissen is een heuse hobby

Gebruik een extra sterke neodymium magneet om te kunnen magneetvissen. Je koopt dan een magneet die je vastmaakt aan een touw. Magneetvissen is een geliefde hobby van veel mensen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je op sommige plekken (nog) niet met magneten mag vissen. Daar kunnen gevaarlijke spullen, bijvoorbeeld uit de Tweede Wereldoorlog, onder water verborgen zijn. Magneetvissen is altijd weer spannend. Wat haal je boven? Een oude fiets? Een kluis met inhoud? Je zult je verbazen over wat er allemaal te vinden is in de sloten en kanalen in Nederland!

Maar je kunt magneten voor nog veel meer zaken gebruiken

Dat kan gaan om het bij elkaar houden spelden en naalden, voor het oprapen van kleine schroefjes en moertjes, maar ook voor het bouwen van stands. Je vindt al deze soorten magneten in de online shop van SAV. Je zult je verbazen over wat je er nog meer mee kunt. Gebruik kleine magneten om tekeningen op de koelkast te kunnen "plakken" of je kunt magneetband kopen om zelf een messenrek te maken. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Waar ga jij je magneten voor gebruiken?

Meer binnen dit onderwerp

Populair