Hoe kun je de seks aangenamer maken?

Gerelateerd

Veel mensen hebben moeite met het aangenaam hebben van seks. Vooral voor de vrouw is seks niet altijd aangenaam. Dit kan met verschillende dingen te maken hebben. Zo kan het zijn dat ze niet comfortabel genoeg is of dat ze moeite heeft met nat worden. Hierom kan het handig zijn om de seks aangenamer te maken. Dit is op een aantal verschillende manieren te doen.

Voel je comfortabel

Op het moment dat je seks gaat hebben met iemand, is het als eerste belangrijk om je comfortabel te voelen. Veel mensen hebben hier moeite mee. Op het moment dat je je niet comfortabel voelt bij iemand waar je seks mee wilt hebben, is de kans groot dat de seks niet aangenaam is. Hierdoor voelt het namelijk niet natuurlijk.

Als je heel graag seks wilt hebben, maar je je nog niet op je gemak voelt bij iemand, kun je beter wachten tot dit wel het geval is. Dit komt omdat dit de seks voor beide partijen een stuk gemakkelijker maakt. Op het moment dat je je comfortabel voelt bij het hebben van seks, wordt je ook sneller opgewonden en is het ook prettiger om seks te hebben.

Maak gebruik van glijmiddel

Het hebben van seks is voor sommige vrouwen niet aangenaam omdat ze moeite hebben met nat worden. De vagina maakt normaal zelf een soort natuurlijk glijmiddel aan. Als je lichaam dit lastig zelf aanmaakt, is het niet altijd even comfortabel om seks te hebben. Hierom kan het een goede optie zijn om gebruik te maken van glijmiddel.

Durex glijmiddel is in verschillende vormen te vinden. Glijmiddel is eigenlijk gewoon een soort vloeistof die als vervanger voor de vloeistof die je vagina aanmaakt dient. Ook als je lang seks wilt hebben, kan het handig zijn om gebruik te maken van glijmiddel. Glijmiddel is in twee vormen te vinden. Zo heb je glijmiddel op waterbasis en glijmiddel met siliconen. Glijmiddel met siliconen houdt het langer vol. Echter zijn sommige mensen hier allergisch voor.

Om de seks nog wat interessanter te maken, is het ook mogelijk om gebruik te maken van glijmiddel dat een tintelende werking heeft. Op die manier is het mogelijk om het glijmiddel te gebruiken als een meer stimulerend glijmiddel. Dit kan ook iets zijn waar je extra opgewonden van wordt. Als je langer seks wilt hebben met een interessante twist, kan tintelend glijmiddel een optie zijn en dat is wel goed om in overweging te nemen.

Meer binnen dit onderwerp

Populair