Een zomer cadeau valt altijd in goede aarde!

Gerelateerd

Je moet er, misschien, nog even niet aan denken, maar voor je het weet is het weer zomer. De vakantieperiode bij uitstek voor jouw medewerkers. Natuurlijk zijn er ook medewerkers die juist in het voor- of naseizoen op vakantie gaan, maar het grootste deel zal toch echt in de zomervakantie op vakantie gaan of in ieder geval vakantie opnemen. Om alvast wat te doen met de voorpret voor deze zomerperiode kun je je medewerkers een zomer cadeau geven. Een zomer cadeau is een cadeau dat uitermate geschikt is voor de vakantie. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kies een zomer cadeau met een frisbee of een barbecue. Een zomer cadeau in een strandtas of juist in een koeltas. Hoe leuk is dat?

Ook je zakenrelaties kunnen wel een zomer cadeau gebruiken

Kies bijvoorbeeld voor een strandtas relatiegeschenk. Je kunt op deze strandtas jouw eigen logo laten drukken en natuurlijk vul je deze strandtas met allerlei zaken die juist in de zomer van pas komen. Je kunt dan kiezen voor een kant-en-klaar relatiegeschenk in een strandtas, maar je kunt deze strandtas ook naar eigen inzicht vullen. Kijk gewoon eens op de site, je ziet dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn én: zo'n pakket hoef echt niet heel erg duur te zijn.

Werknemers willen zich gewaardeerd voelen

De afgelopen twee jaar zijn natuurlijk bizar geweest. Je hebt sommige medewerkers misschien al die tijd niet in het echt gezien, alleen online. Toch hebben je medewerkers zich al die tijd met hart en ziel ingezet voor jouw bedrijf. Natuurlijk heb je iedereen inmiddels alweer even persoonlijk gesproken en heb je een flink kerstpakket uit kunnen delen. Maar om je waardering te tonen kun je nog meer doen. Het spreekt voor zich dat je je medewerkers goed betaalt en dat ook de andere arbeidsvoorwaarden meer dan in orde zijn. Toch kan een cadeau op zijn tijd echt een goed idee zijn.

Je hoeft geen kapitalen uit te geven

Ieder onverwacht cadeautje is altijd een goed idee. Je medewerkers weten inmiddels dat ze met Sinterklaas en Kerst iets kunnen verwachten, maar de kans is groot dat ze nog nooit aan een zomer cadeau hebben gedacht. Doe daar vooral je voordeel mee. Al voor een klein bedrag per pakket kun je al je medewerkers een keer extra in het zonnetje zetten. Je zult zien dat dat in goede aarde valt. En: vergeet jezelf ook niet. Jij zet je net zo hard in voor jouw bedrijf!

Meer binnen dit onderwerp

Populair