Leuke ideeën voor kinderkleding!

Gerelateerd

Voor je kinderen kleding kopen is lang niet altijd even makkelijk. Het zal je verbazen hoe snel kinderen voor zichzelf willen bepalen wat ze aan doen en dit gaat lang niet altijd zonder slag of stoot. En dan heb je ook nog de algehele groeispurten die je moet ondergaan en waar ook je portemonnee nog last van kan hebben. Kinderkleding heeft net zo goed trends als dat die er zijn voor volwassenen, al zijn er ook altijd wel dingen die je het hele jaar door kan gebruiken, als de kleine er tenminste nog niet is uitgegroeid. Als je er echt niet uit komt zijn er een paar klassiekers voor kinderen, die eigenlijk altijd leuk zijn en toe te passen vallen. Met deze tips ziet je kind er altijd uit alsof die uit een modeblaadje komt gelopen en je hoeft er bizar weinig moeite voor te doen!

Pastelkleuren

De kleuren die het beste te combineren vallen met elkaar zijn toch echt wel pastelkleuren! Het grote voordeel is dat ze super leuk staan bij kinderen en kinderen pastelkleuren ook altijd wel zelf ook uit willen zoeken. Dit komt omdat er ontzettend veel tinten mogelijk zijn. Hierdoor kan je kind alles uit de kast trekken en waarschijnlijk is er dan ook nog sprake van een hele originele kleurcombinatie. Je kunt pastel ook heel goed combineren met zwart en wit, maar ook met aardetinten zoals beige en bruin. Dus kom maar op met die pastelkleuren in de kledingkast!

Dierenprintjes

Voor kinderen zijn dierenprintjes eigenlijk altijd wel fantastisch. Als je vraagt wat je dochter aan wilt in de ochtend en je hebt een paar dierenprintjes zal ze geheid eentje van deze kiezen. Dat speelse aan kinderkleding is supertof en toch elk jaar ook onderdeel van de trends in kinderkleding, daardoor zul je nooit de plank misslaan met dierenprint.

Uniek en sprankelend

Als je echt opzoek bent naar iets dat eruit springt, is het merk black bananas ook fantastisch voor kinderen. Black bananas kids hebben shirts met super leuke teksten en door de glitters vallen ze extra op. Dus als je zeker wilt weten dat je kind opvalt en vol trots met z’n nieuwe shirt de klas in kan stappen, dan is black bananas echt perfect.

Less is more

Je hoeft niet heel veel uit de kast te halen om een leuke outfit bij elkaar te krijgen. Voor kinderen is het vooral belangrijk dat ze zich prettig voelen. Je kunt beter een kleine garderobe hebben van kledingstukken die kwalitatief goed zijn en allemaal goed bij elkaar passen, dan een kast die uitpuilt waardoor je elke ochtend weer voor een uitdaging staat.

Meer binnen dit onderwerp

Populair