Waar je pokemon kaarten kan kopen

Gerelateerd

Wanneer je wilt gaan starten met het verzamelen van pokémon kaarten dan zul je er vast nog wel veel vragen over hebben. Je wilt natuurlijk weten waar je voor de laagste prijs pokemon kaarten kan kopen. Hier kan je meer informatie vinden over het kopen van pokemon kaarten zodat je kan beginnen met het verzamelen. 

Webwinkels 

Er zijn veel webwinkels in Nederland die weer pokémon kaarten verkopen. De hoeveelheid webwinkels die pokemon kaarten verkochten, was heel erg afgenomen omdat de populariteit van pokémon ook was afgenomen. Pokemon is nu populairder dan ooit en iedereen start weer met het sparen en verzamelen van pokemonkaarten. Voor de goedkoopste pokemon kaarten en het uitgebreidste aanbod kan je het beste een webwinkel bezoeken die zich volledige richt op het verkopen van pokemon kaarten. 

Fysieke winkels

Er zijn ook steeds meer fysieke winkels die pokémon kaarten verkopen. Dit zijn voornamelijk speelgoedwinkels maar je ziet ook steeds meer boekhandels pokemon kaarten verkopen. Door de stijgende populariteit willen ondernemers maar al te graag pokemon kaarten verkopen. Het aanbod aan pokémon kaarten bij jouw favoriete speelgoedwinkel is vaak wel erg klein vergeleken met webwinkels. Je kan bij een speelgoedwinkel vaak alleen een pokemon booster box aanschaffen en bij boekhandels alleen booster packs. 

Marktplaatsen 

Als je opzoek bent naar oude of zeldzame pokemon kaarten, dan kan je het beste een online marktplaats bezoeken. Er zijn namelijk wereldwijd miljoenen pokemon kaarten verzamelaars en daarom is het aanbod aan tweedehandse pokemon kaart enorm groot. Je moet vaak wel goed zoeken, want iemand die zijn pokémon collectie voor een laag bedrag te koop zet heeft de collectie vaak binnen enkele minuten verkocht. Het aanbod aan standaard oude pokémon kaarten is wel groot en daar hoef je niet altijd snel bij te zijn. Oude pokemon kaarten zijn wel duurder dan de nieuwe pokemon kaarten maar dat is omdat ze erg schaars zijn. 

Veilingsites

De meest bekende en meest zeldzame pokémon kaarten ga je niet snel in de winkel aantreffen en worden vrijwel niet verkocht via online marktplaatsen. Zeldzame pokémon waarvan er maar een handjevol zijn, kunnen enorm veel geld opbrengen en worden daarom geveild. Door een veiling hoopt de eigenaar dat zijn pokemon kaart zoveel mogelijk geld oplevert. Dat is zeker mogelijk want in 2020 zijn er Charizard kaarten verkocht voor enkele honderdduizenden euro’s tot in de miljoenen. Wanneer je een groter budget hebt, dan kan je het beste een veilingsite bezoeken. 

Meer binnen dit onderwerp

Populair